DE HEL VAN HET MERGELLAND

Volta Limburg Classic

Overnachten

eindelijk je ogen dicht

uitgerust en fit

Camping Natuurlijk Limburg - Voeren

Camping Natuurlijk Limburg is een rustige camping gelegen in de heuvelachtige bossen van de Voerstreek, grenzend aan het Zuid-Limburgse Mergelland. Het hele jaar kunt u bij ons terecht voor kamperen of het huren van een stacaravan / chalet, trekkershut, lodge of een appartement. Ook als jaargast bent u bij ons het hele jaar van harte welkom.

Met zijn prachtige natuur en glooiende landschap is deze camping de ideale uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers die van uitdaging houden, moutainbikers en motorrijders. Wees welkom en laat u verrassen door de authentieke Limburgse gastvrijheid.

Roodbos 3, 3791 Voeren, België
Tel: +32 381 01 76
campingnatuurlijklimburg@gmail.com
www.campingnatuurlijklimburg.be

Camping Grensheuvel Natuurlijk Limburg - Noorbeek

Camping Grensheuvel Natuurlijk Limburg is een rustige camping in de heuvels van het Zuid-Limburgse Noorbeek. Naast de prachtige natuur bieden de heveuls uiteraard ook een mooie uitdaging voor de sportieve fietsers en motorrijders. Niet voor niks komen vele georganiseerde tochten door het prachtige Noorbeek. Camping Grensheuvel Natuurlijk Limburg is het gehele jaar geopend en is een camping voor mensen die van rust en natuur weten te genieten. Bij de receptie verstrekken ze gasten graag informatie over uitstapjes, fiets- en wandelroutes.

Voerenstraat 11, 6255 PB Noorbeek
Tel: +32 381 01 76
grensheuvelnatuurlijklimburg@gmail.com
www.camping-grensheuvel.nl

Landgoed Moerslag Sint Geertruid

Landgoed Moerslag, 5 Natuurlofts®, 4 Monumentale Vakantiehuizen, 1 ultra luxe Monumentale Loft en een kleine Camping met luxe voorzieningen op een schitterende plek! Moerslag - Sint Geertruid, afstand tot Diepstraat Eijsden is 5 km.

Er zijn 5 onder architectuur gebouwde ultra luxe Natuurlofts ® op het landgoed met een schitterende view, eigen hottub en pizza-oven. In de carréhoeve bevinden zich 4 sfeervolle en exclusief ingerichte monumentale vakantiehuizen met terras en tuin en een ultra luxe Loft met balkonterras. Alle accommodaties beschikken over welnessfaciliteiten. Je geniet in luxe van het fietsplezier, de natuur en de monumentale hoeve.

Er is een kleine camping . Het kampeerterrein ligt op het hoogste punt van het gehucht Moerslag met uitzicht op het Savelsbos. De plaatsen zijn ruim, waterpas, deels verhard en beschikken over een 10 Amp. stroomaansluiting, eigen afvoer en watervoorziening. Het sanitair is luxe, inpandig, met vloerverwarming en regendouches (géén muntsysteem)! Er kan gratis gebruik gemaakt worden van een fitnessruimte en afspuitplaats voor de fiets. Wifi is gratis! Oplaadpunten voor elektrische fiets en auto aanwezig!

Moerslag 32, 6265NC Sint Geertruid
Tel: + 31 (0) 43 4091238
Tel: + 31 (0) 6 52220010
info@landgoedmoerslag.nl
www.landgoedmoerslag.nl

Panorama Camping Gulperberg

Vanuit het dorp Gulpen vindt u tussen de groene heuvels en prachtige vergezichten een kronkelend weggetje dat naar boven leidt. Het brengt u naar een unieke panoramaplek op de zuidhelling van de Gulperberg. En daar voelt u het, u bent op vakantie! De unieke ligging van Panorama Camping Gulperberg, midden in het Zuid Limburgs natuurschoon, maar ook vlakbij interessante en gezellige steden zoals Maastricht, Vaals, Aken en Luik, bezorgt iedereen het ultieme vakantiegevoel.
Er zijn diverse nieuwe comfortabele chalets en glampingtenten te huur. Ook kunt u terecht op het mooie kampeerterrein met alle moderne voorzieningen. Alle gasten hebben gratis toegang tot zwemparadijs Mosaqua. Geniet samen met uw gezin en andere wielerliefhebbers van de gastvrijheid en voel u thuis op onze prachtige camping.

Berghem 1, 6271 NP Gulpen
Tel: 043 - 450 2330
info@gulperberg.nl
www.campinggulperberg.nl

Landal Kasteeldomein De Cauberg

Geniet van een luxe vakantie op Landal Kasteeldomein De Cauberg. Het vakantiepark met bungalows en appartementen is gelegen in een schitterend heuvellandschap waar u geniet van rust en natuur maar ook van bruisend stadsleven met Valkenburg op loopafstand en met Maastricht op slechts 10 minuten rijden. Breng een bezoek aan de Valkenburgse mergelgrotten, de wijngaarden of ga voor een ontspannen dag naar Sauna & Wellness Resort Thermae 2000, gelegen naast het vakantiepark.

Met de top ligging op de Cauberg biedt het park ook aan wielergasten de perfecte start, van vlak fietsen langs de Maas tot hoogtemeters maken in het Heuvelland. Na de beklimming van de Cauberg maakt u een overwinningsfoto bij het 'Col du Cauberg bord'. Na uw overwinning kunt u terecht bij het Parkrestaurant De Zoete Zoen voor een verfrissende afsluiting.

Reserveer nu uw verblijf op Landal Kasteeldomein De Cauberg met aankomstdatum tot 4 januari 2021 en ontvang:
- € 50 korting* op actuele prijzen van een weekend- of midweekverblijf
- € 100 korting* op actuele prijzen van een weekverblijf
Boeken kan via: https://www.landal.nl/aanbiedingen/CBG01Z

Cauberg 29, Valkenburg aan de Geul
Tel: +31(0)434583590
cauberg@landal.nl
www.landal.nl/cauberg

Watersley Sports & Talentpark

Watersley Sports & Talentpark is de plek voor talentvolle sporters om te wonen en te ontwikkelen. De omgeving van Watersley leent zich perfect voor de wielersport. De parkachtige omgeving biedt de rust die een sporter nodig heeft. 70 talentvolle jonge sporters noemen Watersley ondertussen hun ‘thuis’. Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden om voor een korte periode te verblijven, bijvoorbeeld voor trainingskampen of tijdens de deelname aan wedstrijden en toertochten. Door de gunstige ligging in Sittard is Watersley Sports & Talentpark een ideale uitvalsbasis voor de fanatieke sporter. 

 

Watersley 31, 6132 KA Sittard
Tel: +31 (0)46 460 01 33
info@watersley.com
www.watersley.nl/wsly-verblijven/

En na de wedstrijd?

Er warmpjes bijzitten met Volta Limburg