DE HEL VAN HET MERGELLAND

Volta Limburg Classic

NIeuws

Volta Limburg Classic 2020 afgelast

Als Volta Limburg Classic hebben wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend gevolgd. Voortdurend stonden wij in contact met overheidsinstanties. Daarbij hebben wij meteen aangegeven de adviezen van experts te zullen opvolgen. Naar aanleiding van de maatregelen die vandaag zijn aangekondigd, waaronder de verlenging van het verbod op sportwedstrijden tot 6 april, hebben wij vanzelfsprekend moeten besluiten de Volta Limburg Classic, die verreden zou worden op zaterdag 4 april, te annuleren. Datzelfde geldt uiteraard voor de toertocht van zondag 5 april.

Maandag komen wij als organisatie bij elkaar om de gevolgen verder te bespreken en de zaken verder af te handelen. De kans dat er een nieuwe datum voor de wedstrijd in 2020 gaat komen is klein, maar wij wachten op eventuele besluiten van de UCI hierover.

 

Update 16-03-2020:

Vandaag zijn wij als organisatie bij elkaar geweest om de gevolgen verder te bespreken. Zo worden op dit moment de verschillende oplossing/scenario's uitgewerkt voor de toertocht. Wanneer er meer informatie beschikbaar is hierover, zullen we alle deelnemers aan de toertocht hierover verder informeren. We hopen op ieders begrip voor de ontstane situatie en deelnemers hoeven voorlopig zelf geen actie te ondernemen.

 

Gepubliceerd op 15-03-2020

En na de wedstrijd?

Er warmpjes bijzitten met Volta Limburg