DE HEL VAN HET MERGELLAND

Volta Limburg Classic

Inschrijven ...

voor bedrijven

Een bedrijfsuitje met sportieve uitdaging!

Stap 1. Inschrijven als bedrijf

Team inschrijven

Als je met een bedrijfsteam wilt deelnemen aan de 8de editie van de Volta Limburg Classic Toertocht, moet je eerst jouw 'bedrijfsteam' inschrijven. Daarna pas kunnen de leden van jouw bedrijfteam zich individueel registeren.

VIP Pakketten

Bij het inschrijven als bedrijfteam geef je ook op hoeveel VIP Pakketten je wilt bestellen.

Individuele registratie

Nadat je het bedrijfsteam hebt geregistreerd, ontvang je een code waarmee alle leden van het team zich kunnen registreren. Registratie door de individuele deelnemers is nodig om deel te kunnen nemen! Deze stap mag dus niet worden overgeslagen. Als je het makkelijker vindt om alle deelnemers in één keer 'collectief' individueel te registeren, kunnen wij een speciaal daarvoor bestemd Excel-bestand aanleveren.

Stap 2. Inschrijven door bedrijfsdeelnemer

Individueel registeren

Als je (1) als lid van een bedrijfteam deelneemt en (2) via jouw team een code hebt ontvangen dan moet jij je ook individueel registeren. Bij de individuele registratie kun je kiezen uit de afstand (85, 120 of 150 km) die jij het prettigste vindt.

Collectief individueel registeren

Als bedrijven het makkelijker vinden om alle deelnemers in één keer 'collectief' individueel te registeren, kunnen wij een speciaal daarvoor bestemd Excel-bestand aanleveren.

En na de wedstrijd?

Er warmpjes bijzitten met Volta Limburg